Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

SONS OF APOLLO


Barba Negra Track

2018. augusztus 19. 18:00

Az esemény új időpontban, 2018. szeptember 17-én kerül megrendezésre.
A megváltott belépőjegyek automatikusan érvényesek az új időpontra. Akik számára az új időpont nem megfelelő, belépőjegyeiket a vásárlás helyszínén visszaválthatják 2018.08.19-ig.


A Hammer Concerts és a BARBA NEGRA bemutatja:
SONS OF APOLLO BUDAPESTEN!

Nagyjából 2017 elején reppentek fel az első pletykák egy új, titkos, a Dream Theater soraiból is ismert Mike Portnoy (dob) és Derek Sherinian (billentyű) zenei projektjéről. Végül augusztus elsején a duo nyilvánosságra hozta a részleteket és bemutatta a SONS OF APOLLO-ra keresztelt formációt.

A prog metal csapat sorait Mike és Derek mellett olyan nevek erősítik, mint a gitáros poszton található Ron "Bumblefoot” Thal (ex-Guns N’ Roses), Billy Sheehan basszusgitáros (Mr. Big, The Winery Dogs) és Jeff Scott Soto (ex-Journey, ex-Yngwie Malmsteen's Rising Force) énekes.

Psychotic Symphony címmel tavaly október 20-án pedig meg is jelent az új szupergroup bemutatkozó albuma.

A hazai közönségnek pedig nem is kell sokat várnia, hiszen idén augusztusban a Barba Negra Track színpadán mutatkozik be a csupa sztár zenészt felmutató Sons Of Apollo - első, világ körüli turnéja során.